20% korting op alle producten van Trenker

 

 

Essential Organics met unieke plantaardige capsules 

 

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen. Alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Geen concessies voor jouw lichaam.”

 

Jij wil gewoon het beste, iets dat bijdraagt aan een goede gezondheid. Niets meer en niets minder. Essential Organics heeft door jarenlange ervaring gehoor kunnen geven aan deze behoefte.

 

De supplementen hebben dan ook nutriënten met de optimaal opneembare vorm in een volledig plantaardige capsule met rijst als enige hulpstof.

Stuk voor stuk gecreëerd op basis van grondig onderzoek en onderbouwd door  de wetenschap zodat het lichaam al het goede krijgt dat het nodig heeft. Zonder  toevoegingen en zonder concessies. Puur voor jou!

 

  • Optimaal opneembare vorm van voedingsstoffen
  • Afgestemde dosering
  • Rijst als enige hulpstof indien nodig
  • Groente- en fruitextracten voor betere opname
  • Unieke Plantcaps® capsule gemaakt van tapioca (cassave plant)

 

Organics Plantcaps capsules gemaakt van tapioca (cassave plant)

 


 

Bio-oil van 12,15 voor 9,95

 


 

PEA - Palmitoylethanolamide

 

Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels en als natuurlijke pijnstiller werkt m.n. bij reuma. Ook bevat voedsel kleine hoeveelheden van deze stof, met name eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis.

 

In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement. Omdat PEA lichaamseigen is wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cel afgebroken tot zijn bouwstenen. Voor een optimale opname en benutting van PEA is het van groot belang om te kiezen voor een supplement dat zo zuiver mogelijk is en een hoge dosering heeft. Pea bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide per vegetarische capsule zonder onnodige additieven.

 

VitOrtho PEA 400mg

 


 

Isoflavonen veilig voor vrouwen in en na de overgang

 

Vrouwen in en na de overgang kunnen veilig voedingssupplementen met isoflavonen slikken. Dat hebben deskundigen van de EFSA, de Europese voedselveiligheidsraad, geconcludeerd. Isoflavonen zijn plantaardige stoffen die zitten in soja, rode klaver en de kudzu wortel, die een vergelijkbare werking hebben als het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Daarom worden isoflavonen ingezet bij overgangsverschijnselen.

 

Solgar Isoflavones

 


 

Melatonine blijft breed verkrijgbaar

 

Melatonine supplementen met een dosering tot 5 mg mogen vrij verkocht blijven worden, zo besloot vrijdag 7 januari j.l. de rechtbank in Arnhem. Dit is de uitspraak in het beroep dat de Nederlandse brancheorganisatie voor gezondheidsproducten (NPN) had aangespannen tegen de eerdere uitspraak van de rechter die oordeelde dat alle melatonine boven 0,2 mg als medicijn aangemerkt dient te worden.

 

Solgar Melatonin 3 MG

 


 

Stress, mentale en fysieke vermoeidheid*

 

In onze moderne levensstijl gaan heel wat situaties gepaard met stress en vermoeidheid. Het werk bijvoorbeeld wordt vaak beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van zowel geestelijke als lichamelijke uitputting. In de ontwikkelde landen zou bijna een derde van de bevolking ooit last krijgen van stress of vermoeidheid.

 

Maar dit hoeft geen onoverkomelijk probleem te zijn.

 

Mentalis Trenker is een nieuw 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van Ashwagandha en SOD 15000 die het lichaam helpt om weerstand te bieden tegen stress en tevens helpt om mentale en fysieke capaciteit bij vermoeidheid te behouden.

 

Alle Trenker producten nu met 20% korting!

 

Trenker Mentalis

 


 

Mijn NanoVitaal klanten krijgen 5% extra korting!

 

Voor de website van NanoVitaal klik hier