20% korting op AOV, Golden Naturals, NOW, Orthica, Trenker, Vitals en Vitortho

20% korting op alle producten van AOV 20% korting op alle producten van Golden Naturals 20% korting op alle producten van NOW
20% korting op alle producten van Orthica 20% korting op alle producten van Trenker 20% korting op alle producten van Vitals 20% korting op alle producten van Vitortho

 

 

 

Levertraan wellicht net zo belangrijk als Omega 3!!

 

Super levertraan met Omega 3 en Vitamine A + D is weer leverbaar.

Solgar Super Cod Liver Oil Complex is een ideale aanvulling op een multi, op basis van levertraan en visolie.

 

Levertraanolie bevat vitamine A en D. Visolie bevat omega-3 vetzuren.

Vitamine A helpt bij het behoud van normale slijmvliezen.

Vitamine D speelt onder andere een rol bij de botaanmaak en in het immuunsysteem.

 

EPA en DHA (Omega 3) zijn belangrijke bouwstenen voor de hersenen, spelen een rol bij het functioneren van hersenen en zijn goed voor het gezichtsvermogen. Het beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA (inclusief de voeding) of 450 mg EPA en DHA (zwangere vrouwen en bij borstvoeding).

 

Solgar Super Cod Liver Oil Complex

 


 

 

Magnesiumolie uit de grootste magnesiumbron in Nederland. Zechsal magnesium

 

Zechsal wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam. Hier werd in 1982 begonnen met het winnen van een unieke zoutlaag uit de Zechstein zee. Deze zee is 250.000.000 jaar geleden ingedroogd.

Vanuit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee wordt op diverse plaatsen in Polen, Duitsland en Nederland zout gewonnen. De meeste vindplaatsen betreffen natriumchloride (keukenzout).

 

Natusor Souplesse Magnesium Olie

In Nederland ligt de bekendste bron daarvan in Boekelo.
De bron bij Tripscompagnie bestaat hoofdzakelijk uit magnesiumchloride. In de hele wereld zijn er circa 10 van dergelijke bronnen die in exploitatie zijn. De bron in Tripscompagnie is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling) en het hoogst geconcentreerd. Het magnesiumzout in vaste vorm bevat 47% magnesiumchloride.

 

Natusor Souplesse Zechstein Magnesium Olie Original is speciaal ontwikkeld voor de uitwendige verzorging van o.a. gespannen spieren in nek, schouders, rug en kuiten.

 

 


 

Mobilitis voor de beste Kurkuma-extract

 

De kwaliteit van de gewrichten evolueert natuurlijk met de leeftijd. Het intens beoefenen van sport, lichamelijk werk, overgewicht of een reeds meegemaakt ongeval kunnen ook een invloed hebben op de gewrichten. Het behoud van de gewrichtsfunctie is gericht op een optimaal en duurzaam comfort bij het uitvoeren van de dagelijkse taken, zowel thuis, op het werk als tijdens het beoefenen van sport. 

 

Mobilitis

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

 

 


 

Hoe los ik mijn slaapprobleem op?

 

Je bent niet de enige met slaapproblemen. Zo’n 60% van de Nederlanders is ontevreden over zijn of haar slaapkwaliteit en ruim 10% van de Nederlandse bevolking slaapt ronduit slecht. Wat deo je eraan? Als je slaapproblemen pas ’s avonds of ‘s nacht wilt oplossen, ben je al te laat. Slaapproblemen zijn 24 uurs bioritme problemen die vragen om een 24 uur oplossing. Richt je daarom niet alleen op de kwaliteit van de nacht, maar ook op de kwaliteit van je dag. Juist daar liggen de kansen om je slaapproblemen effectief aan te pakken.

 

Hoe kom ik weer in een normaal dag- en nachtritme?
Er zijn verschillende factoren die ons “normale” bioritme kunnen verstoren. Bijvoorbeeld nachtdiensten, jetlag, stress, hormonale klachten, ziekte en medicatie. Supplementen die u kunt gebruiken om een goede slaap te bevorderen zijn:

 • 5-HTP (50-800 mg) is een aminozuur en directe voorloperstof van serotonine en melatonine. Melatonine is een belangrijk (neuro) hormoon dat circadiane ritmes waaronder slaap-waakritme reguleert.
Solgar Ashwagandha
 • L-Theanine (200-600 mg) is een aminozuur gewonnen uit groene of zwarte thee (Camellia sinensis). L-theanine heeft een ontspannend en kalmerend effect zonder suf te worden. Inname voor het slapen gaan kan de slaapkwaliteit verbeteren.
   

 • Magnesium (200-400 mg) heeft veel functies in het lichaam. Magnesium bevordert onder andere de (spier)ontspanning en kalmeert zenuwcellen.
   

 • Valeriaan (150-900 mg) heeft een kalmerende werking en bevordert het inslapen en doorslapen zonder sufheid of concentratieproblemen te geven.
   

 • Ashwagandha heeft een brede werking. Zo heeft het onder andere een stress verlagende werking bij slaapproblemen.

 


 

Nieuw: 100% gecertificeerd biologische Magnesium

 

Royal Green Magnesium is het eerste product dat magnesium, vitamine D en ashwagandha in gecertificeerd biologische magnesium komt uit een speciale zeesla. Deze magnesium komt uit de natuur, wordt door het lichaam herkend en heeft een optimale werking in het lichaam. Royal Green Magnesium levert 250 mg. Magnesium, 50 mg. Ashwagandha en 5 mcg. Vitamine D per 2 capsules.

 • Eerste biologische magnesium uit zeesla in de wereld
 • 100% vegetarisch en Vegan
 • Met biologische Ashwagandha
 • Met biologische vitamine D

 

Royal Green Magensium

 


 

Mijn NanoVitaal klanten krijgen 5% extra korting!

 

Voor de website van NanoVitaal klik hier