NanoVitaal News November

 

 

Orgran - De pionier producent en vertrouwde naam in glutenvrije levensmiddelen

 

Orgran is een toonaangevend merk voor productie van glutenvrije levensmiddelen waarvan de primaire focus ligt op gezondheid en voeding. Op basis van deze filosofie, ontwikkelt Orgran  food producten om mensen te helpen om hun gezondheid te verbeteren voor mensen met speciale dieetwensen. Orgran bieden een breed scala van glutenvrije pasta, broodmixen, cake mixen, snacks en bakproducten. 

 Alle Orgran producten zijn: Veganistisch, glutenvrij, tarwe vrij  en GMO-vrij.

 

Orgran

 


 

 

Spirulina 100% organic

 

Spirulina is ‘s werelds voedzame greenfood. Doordat het een volstrekt natuurlijk product is, worden voedingstoffen bijna volledig opgenomen door het lichaam. Het bevat een scala aan gezonde stoffen, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren. Je zou het wel de multi van moeder aarde kunnen noemen.

 

Spirulina Biologisch

 


 

Trace minerals

 

Trace minerals is een zeewaterconcentraat uit het Great Salt Lake ontdaan van het grootste deel van het natrium. Dit zeewaterconcentraat wordt geconcentreerd onder invloed van zonlicht en biedt magnesium en chloride in een relevante dosering en ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm. 

 

Trace Minerals

 


 

Alline met biologisch beschikbare keratine. Haargroei, volume en kracht in het haar

 

Glanzend en volumineus haar? Sterk haar en sterke nagels?

 

Het haar en de nagels zijn een weerspiegeling van het interne voedingsevenwicht. Voor het behoud van een gezonde en sterke haardos is een voldoende inname aan vitaminen en mineralen essentieel.

 

Alline Procap is een gepatenteerde formule met zuivere, natuurlijke, wateroplosbare en biologisch beschikbare keratine, gecombineerd met 10 vitaminen en 3 mineralen. Een complete vitaliteitscocktail voor het haar!

 

Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopauze, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger, enz…beïnvloed.

 

Alline Procap voor het haar

 


 

20% korting op AOV, Golden Naturals, NOW, Orthica, Trenker, Vitals en Vitortho

20% korting op alle producten van AOV 20% korting op alle producten van Golden Naturals 20% korting op alle producten van NOW
20% korting op alle producten van Orthica 20% korting op alle producten van Trenker 20% korting op alle producten van Vitals 20% korting op alle producten van Vitortho

 


 

Mijn NanoVitaal klanten krijgen 5% extra korting!

 

Voor de website van NanoVitaal klik hier